اسپیلاوایزر

اسپیلاوایزردر درد زانویکی ازدردهای رایج بوده و افراد زیادی از آن رنج می برند. روش های متعددی برای کنترل زانو درد وجود دارد. استفاده از زانوبند اسپیلاوایزر موجب کنترل درد و التیام بافت های آسیب دیده می شود. برای گرفتن نتیجه ی ایده آل کافی است یک تا دو ساعت در روز از زانوبند فراصوت اسپیلاوایزر استفاده نمایید. شاید شما هم این روزها در مورد زانوبند فراصوت اسپیلاوایزر چیزهایی شنیده اید،اما اطلاعات دقیقی در مورد آن ندارید. در این مقاله توضیحات جامعی در مورد این زانوبند خواهیم داد.
پلاتینر
زانو جزو پر کار ترین و مهمترین مفاصل بدن انسان است، و متاسفانه با افزایش سن و فعالیت های سنگین کم کم دچار ساییدگی و آرتروز می شود که درد و مشکلاتی را به همراه دارد. درد های عضلانی و درد زانو از جمله دردهای رایج در تمامی رده های سنی است که می تواند علت و دلایل مختلفی داشته باشد. روش های فراوان و متعددی برای درمان درد زانو وجود دارند. یکی از به روزترین روش های غیرجراحی برای درمان زانو درد که نتایج خوبی را به همراه دارد، کمک گرفتن از زانوبند فراصوت اسپیلاوایزر است که برای تمامی رده های سنی کارآمد می باشد.
زانوبند اسپیلاوایزر
خرید کمربند پلاتینر


زانو بند فراصوت اسپیلاوایزر چیست؟ اسپیلاوایزر جزو تازه ترین روش های کنترل درد های مفصلی و عضلانی است. شیوه ی استفاده از اسپیلاوایزر اینگونه است که زانو بند را دور زانوی خود می پیچید به نحوی که مولدهای آن روی زانو و محل آسیب دیده قرار گیرد، سپس آن را به برق متصل می کنید. توجه داشته باشید که از اسپیلاوایزر در هنگام راه رفتن و حرکت نباید استفاده کنید. مناسب ترین زمان برای استفاده از اسپیلاوایزر دو ساعت پیش از تایم خواب و زمان استراحت است . مدت زمان استفاده از آن تقریبا از یک الی دو ساعت در طول شبانه روز می باشد. هنگام استفاده از زانو بند فراصوت اسپیلاوایزر از فعالیت و عمل راه رفتن خودداری کنید. آیا استفاده اسپیلاوایزر عوارضی را به همراه دارد؟ این پرسش ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید که آیا استفاده از اسپیلاوایزر دارای عوارض میباشد یا نه؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که فرکانسی که در زانوبند اسپیلاوایزر به کار میرود گونه ای از امواج فراصوت کم خطر اولتراسوند است که در سونوگرافی و تصویربرداری جنین هم کاربرد دارد. بنابراین زانو بند اسپیلاوایزر به هیچ عنوان دارای عوارض بیولوژیکی نیست، عوارض و اثر منفی برای استفاده کننده به همراه ندارد. نه تنها به کار بردن و استفاده ی مداوم از زانوبند های طبی در درمان درد زانو موثر نیست بلکه عضلات و مفصل آسیب دیده ی زانو را ضعیف تر کرده و تاثیر عکس به همراه دارد. زانو بند فراصوت اسپیلاوایزر در درمان و کاهش درد بسیار موثر است و بر خلاف زانوبند های طبی برای انعطاف پذیری عضلات، گرفتگی و اسپاسم عضله و مفصل، گردش بهتر جریان خون، بسیار کارآمد می باشد.

زانوبندها تنوع و مدل های زیادی دارند و اغلب بسته به عملکردشان طبقه بندی می شوند و جنس آنها معمولا از ترکیب موادی مانند پارچه نئوپرن، الاستیک، فوم، پلاستیک، فلز و تسمه ساخته می شوند. در کنار اینکه زانوبندها باعث تسکین، کاهش درد و حمایت بیشتر از زانو می شوند، ممکن است بستن زانوبند، عوارضی به همراه داشته باشد. مقاله ای که در ادامه مطالعه می فرمایید، قصد دارد مهم ترین اطلاعات را در مورد انواع زانوبندها همراه با کاربرد و عوارض بستن زانو بند را به شما ارائه دهد. یک ابزار کاربردی برای حمایت بیشتر از زانو و تسکین درد است که از پارچه های مختلف مانند نئوپرن، الاستیک و غیره که در بالا نیز نام برده شد ساخته شده است. یکی از رایج ترین انواع آن زانو بند کشی می باشد که بدلیل راحتی در پوشیدن، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهمترین عملکردهای زانوبند که کمتر درباره آن توضیح داده شده است، حس عمقی (فرد می تواند حرکت و موقعیت اعضای بدن خود را درک نماید) است که ایجاد می کند.

زانو بند بازخورد حس عمقی را به مغز ارسال می کند که در ناحیه زانو مشکلی وجود دارد و برای عملکرد صحیح و بهتر زانو، به کمک بیشتری نیاز است. زانوبند انواع مختلفی دارد که برخی از آنها فقط برای پیشگیری از آسیب استفاده می شوند، در حالی که برخی دیگر به بهبود زانو پس از جراحی کمک می کنند. هدف این نمونه کاهش یا جلوگیری از آسیب های زانو در حین فعالیت هایی مانند ورزش و کار است. زانوبند کشی و الاستیک در این دسته قرار می گیرند. این نوع برای پشتیبانی و ثبات بیشتر برای زانوهای ناپایدار و ضعیف طراحی شده اند. از نمونه های این زانو بند به زانوبند کشکک باز، نئوپرن و غیره می توان نام برد. این زانو بند مناسب برای محافظت از زانو و کنترل حرکت در حین بهبودی پس از آسیب شدیدتر یا حتی جراحی است. زانو بند چهار فنره، دو فنره، مفصل دار، ایموبلایزر (ثابت کننده زانو) در این دسته قرار می گیرند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “اسپیلاوایزر”

Leave a Reply

Gravatar